HATAY / KIRIKHAN - MELİKŞAH ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Okulumuz Genelinde: 9. Sınıflar İçin TEMEL DİNİ BİLGİLER
10. Sınıflar İçin SİYER
11. Sınıflar İçin AKAİD
Derslerinden Bilgi Yarışmaları ve Sınıf Farketmeksizin Bütün Öğrencilerimizin Katılabileceği 40 HADİS BİLGİ YARIŞMASI Düzenlenecektir. Tüm Öğrencilerimize Duyurulur.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. SINAV TARİHLERİMİZ BELLİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

MELİKŞAH AİHL FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU OLARAK OKULUMUZ GENELİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE RAMAZAN AYI BOYUNCA HATİM OKUMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı münasebetiyle Melikşah Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetiminde, Kırıkhan Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda İlçe Kaymakamımız Sayın Fikret DAĞ başkanlığında, protokol üyeleri, okul müdürleri, velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla anma programı düzenlendi. Program çerçevesinde günün anlam ve önemine binaen konuşma yapılıp, şiir okundu; türkü dinletisi ve tiyatro ile duygulu anlar yaşandı. Okul Müdürümüz Ali ŞAHİN nezdinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayının mübarekliğini ve bereketini hep birlikte yaşamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu kutsal ay, Müslüman kardeşlerimizin kalplerini birleştirirken, manevi atmosferiyle bizi de etkisi altına alıyor.   Ramazan, oruçla, ibadetle ve dualarla dolu bir zaman dilimidir. Ancak unutmamalıyız ki bu ay sadece açlık ve susuzluktan ibaret değildir. Aynı zamanda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve sevgi dolu bir süreçtir. Bu nedenle, birbirimize daha çok kenetlenmeli, ihtiyaç sahiplerine daha fazla destek olmalı ve sevgi ile paylaşmalıyız. Ramazan ayınız mübarek olsun.

Mrt

İlçemizde  Liseler Arasında Düzenlenen "İstiklâl Marşı’nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" Etkinlikleri Kapsamında "Türk'ün Özü, Akif'in Sözü" Temalı Kompozisyon Yazma Yarışmasında 10/C Şubesindeki Öğrencimiz Zehra Rana TAŞKIR İlçemiz Genelinde 1. Olmuştur. Öğrencimizi ve Edebiyat Öğretmenimiz Saliha İrem OKUR ULUÇ Hocamızı Tebrik Ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdik. Katılım Sağlayan Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

Şbt

Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 6 Şubat Deprem Felaketini Anmak Amacıyla Düzenlenen 'Bana Umudu Anlat, Kırıkhan ' Konulu, Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında 10/D Şubesindeki Öğrencimiz Hümeyra Varlıbaş Şiir Alanında İlçemiz Genelinde Üçüncü Olmuştur. Öğrencimizi ve Edebiyat Öğretmenimiz Gülcan Gülsüren Hocamızı Tebrik Ediyoruz.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETIM YILI ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİMİZ YAYINLANMIŞTIR.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Tarihleri Belli Olmuştur. Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz

Başarının adresi Melikşah AHiL